Art als Murs presenta la seva segona sessió

Laura Genovard(@laugequet).-Els alumnes de l’Escola d’Adults Can Serra van assistir el passat dijous 19 de febrer a la segona sessió del projecte Art als Murs. La classe va tenir lloc al Taller de l’Artista de l’Hospitalet de Llobregat, espai on l’instructor Pere Llobera treballa en la creació d’obres. El fil conductor del workshop  és l’elaboració d’una pintura mural al pati de l’Escola amb la finalitat de fomentar l’ús de l’art com eina d’inclusió social.

Fotografia del croquis del projecte de la creació del mural col·lectiu

Fotografia del croquis del projecte de la creació del mural col·lectiu

El pintor va mostrar al grup de 20 estudiants les diferents parts de l’edifici on els artistes ideen i creen les seves composicions.

Els membres de la Fundació Arranz-Bravo Albert Mercadé (director) i Artur Muñoz (director del servei educatiu), van col·laborar en l’explicació de les activitats com a promotors de la iniciativa. Llobera, a més, desitja alçar un plint al costat del mural per tal d’implicar a l’alumnat en la tasca artística. El projecte té com a objectiu principal l’ensenyament de valors morals, especialment els referents a la motivació professional i personal.

El pintor ha engrescat als joves a escoltar les seves propostes vinculades amb el món artístic i els ha animat a que presentin les seves idees.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s