Plataformes / Iniciatives

SITESIZE 
sitesize logo
Sitesize és una plataforma de projectes col·laboratius al voltant de la regió metropolitana de Barcelona que desenvolupa treballs de creació i mediació cultural. S’interessen per la producció cultural autònoma. El seu objectiu és generar instruments de coneixement crític basats en formes de pensament i acció, amb la finalitat de generar espais de diàleg i posar en marxa processos d’acció/creació col·laborativa.

IDENSITAT
IDensitat logo
Experimentar amb el lloc per a transformar les pràctiques artístiques, i experimentar amb les pràctiques artístiques per a transformar el lloc.” Aquest lema defineix el treball d’Idensitat: fer evident la funció activa que té l’art en el context social i la seva capacitat per expandir-ho en un context més global.  Idensitat s’articula com un sistema que incorpora projectes, accions o intervencions que es despleguen en diferents espais i contextos i que es fonamenta en dinàmiques col·laboratives per tal de posar en relació la pràctica artística contemporànea amb altres disciplines.

ESPAI EN BLANC
Espai en Blanc
“Espai en Blanc es la apuesta colectiva de un grupo de personas quese proponen hacer de nuevo apasionante el pensamiento.” Així és com es presenta Espai en Blanc, un espai on hi cap l’activisme i l’acció però també les idees, el discurs i l’experimentació. Segons ells, això els converteix en una aposta filosòfica i alhora política.

LA CANÍBAL 
Llibreria La CaníbalVolem contaminar i ser contaminades, ser un recurs per a les necessitats d’associació, activisme, autoaprenentatge, art i cultura crítiques i més.” La Caníbal és més que una llibreria. És un espai de trobada i articulació de projectes, on els llibres són eines de transformació de la realitat i on es pot llegir i debatre sobre temes com la precarietat, l’austericidi o la sobirania alimentària.

BARCELONA PHOTOBLOGGERS
Barcelona Photobloggers logo
Barcelona Photobloggers és el producte de la unió de forces de 10 persones que es dediquen a proposar i dirigir projectes, comissariar els continguts de les seves exposicions i establir relacions amb entitats externes per a dur a terme els seus projectes.

ARQUEOLOGIA DEL PUNT DE VISTA
arqueologia del punt de vista logo
Arqueologia del Punt de Vista és una associació sense ànim de lucre dedicada al desenvolupament de projectes d’investigació que volen realitzar un anàlisi de la percepció de l’actualitat a través de l’estudi i recuperació de testimonis, documents i tecnologies d’èpoques anteriors.

ARTSCOMING
Artscoming logo

Artscoming és una empresa cultural que treballa amb artistes actuals per produir, promocionar, difondre i vendre les seves obres. Donen suport a artistes que treballen en obres dedicades als procesos d’investigació sobre el llenguatge, la crítica de la representació i l’activisme polític. La pàgina web ofereix articles i entrevistes amb artistes contemporanis i assajos crítics d’autors especialitzats.

GALERIA ‘ADN’
ADN Platform
La Galeria ADN funciona com a plataforma per a projectes expositius com performance, programes públics de reflexió sobre la vinculació entre art i societat i residències d’artistes i comissaris.

LA CIUTAT INVISIBLE

Lliberia cooperativa "La ciutat invisible"

La Ciutat Invisible és un projecte cooperatiu que busca la construcció d’alternatives laborals al treball precari del sistema econòmic actual. El seu objectiu és “crear i difondre continguts crítics que impulsin processos de transformació política i social”.

TROBES A FALTAR-NE CAP? 

Si trobes a faltar alguna plataforma o iniciativa que promogui l’art polític i social contemporani a la nostra ciutat i no estàs a la llista, envia’ns un correu a bcnsartllibera@gmail.com amb les seves dades i la inclourem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s