La Fàbrica Damm acull el documental BCN Rise&Fall

Laura Genovard (@laugenquet)-El documental BCN Rise&Fall es projectarà demà, dijous 5 de febrer, a partir de les set del vespre a lAntiga Fàbrica Estrella Damm. Els directors del format audiovisual són el muralista Aleix Gordo i el barceloní llicenciat en periodisme i especialitzat en Cinema Documental Gustavo López Lacalle. Els dos amants de l’art urbà es van conèixer en el rodatge “24 horas, 24 páginas” i junts van fundar el Goho Estudio, una plataforma per mostrar projectes d’il·lustració, disseny gràfic i el món audiovisual.

BCN Rise&Fall és una mostra de la lluita de l’art urbà a la Ciutat Comtal. El film marca una cronologia que abasta des dels inicis de l’art urbà fins a l’actualitat. La reflexió que proposa el documental gira al voltant de la percepció de l’art urbà com a vandalisme, i com afecta això a nivell de govern. En la producció catalana hi col·laboren els mateixos directors i diversos artistes de la talla de Jorge Rodríguez Gerada, El Pez, Xupet Negre o l’exalcalde Jordi Hereu i Javier Mariscal entre d’altres.

Les portes de l’Antiga Fàbrica Damm s’obriran a les set de la tarda. Quinze minuts més tard es presentarà l’acte i a continuació s’emetrà el documental. A causa d’una esperada expectativa a les nou es farà una segona projecció sense reserva per tots aquells que no puguin assistir a la primera sessió. Mentre es televisi la peça es durà a terme un Live painting amb els Dj’s Inocuo i Cram per amenitzar el final de la nit.

Et pot interessar…
Notícia a Ràdio Televisió Espanyola

1 responses to “La Fàbrica Damm acull el documental BCN Rise&Fall

  1. Retroenllaç: Gran èxit a la Premiere de ‘BCN Rise And Fall’ | Art Polític i Social a Barcelona

Deixa un comentari