Art a les Jornades Feministes de l’Eixample Dreta

Laura Genovard (@laugenquet) Les dones de diversos col·lectius del Fort Pienc i del Poblet es reuneixen avui, dissabte 14 de febrer, per dur a terme les Primeres Jornades Feministes de l’Eixample Dreta.

A les 12 del migdia es presentaran un seguit d’exposicions i paradetes relacionades amb el feminisme. Les artistes, vinculades al món de la pintura i la fotografia, són Mar C.Llop, Itziar Torres, Petü Lia, Pntias, Jú Kulisevsky, i Sandra Ortiz. “Actualment, estic produint dos treballs: en el primer tracto de desconstruir els estereotips de la dona; en el segon, deconstrueixo el binarisme de gènere a través d’una sèrie de retrats”, explica la fotògrafa Sandra Ortiz.

L’objectiu final és promoure la lluita feminista. Per finançar i difondre el seu propòsit, organitzat mitjançant l’autogestió, tindran lloc diferents activitats durant tot el dia. Les Jornades s’obriran a la Plaça André Malraux amb una Patxanga de futbol 3×3 dedicada a dones, homosexuals i transsexuals. Una hora després, les raperes Àrid De boca in Baba s’encarregaran a difondre la reflexió sobre els cossos, dirigit especialment per persones amb sexualitats dissidents.

Cartell promocinal de les Jornades Feministes de l'Eixample Dreta

Cartell promocinal de les Jornades Feministes de l’Eixample Dreta

Un dinar vegà, garrotins, gimcanes i més de sis hores de música reivindicativa amainaran les Jornades fins les 12 de la nit.

1 responses to “Art a les Jornades Feministes de l’Eixample Dreta

  1. Retroenllaç: Les Jornades Feministes de l’Eixample Dreta en imatges | Art Polític i Social a Barcelona

Deixa un comentari