Sobre nosaltres (Manifest)

????????

MANIFEST (ARTE nuevo de hacer política)

Aquest blog neix un dia de gener entre ordinadors sobreescalfats i aules al límit de la seva capacitat. Tres estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) van decidir dedicar a l’art, i en particular a l’art polític, hores i hores de treball. Tot sota l’excusa de quatre crèdits universitaris però a través d’una realitat de motivació i admiració pel món de l’art polític i social contemporani.

Aquestes estudiants som nosaltres: la Laura, la Marta i l’Andrea. Amb clares limitacions pressupostàries, geogràfiques, horàries i de resistència física i mental, intentarem visibilitzar al màxim aquesta parcel·la de la cultura barcelonina per a crear un espai on totes les disciplines que desitgin canviar el món a través de l’art es trobin, dialoguin i es reconeguin.

Però que poden oferir tres estudiants? Els nostres objectius són clars: narrar l’actualitat de l’art polític i social a Barcelona de forma clara i visual; proporcionar un arxiu d’artistes i plataformes en actiu; mantenir-vos al dia les exposicions i cobrir alguns esdeveniments poc freqüentats pels mitjans de comunicació convencionals.

I des d’aquí, des de la il·lusió ingènua de tres persones en pràctiques, agraïm que ens dediqueu una petita parcel·la del vostre temps i us animem a contactar amb nosaltres, a enviar-nos les vostes opinions i a ajudar-nos a fer visible l’art, un art nou del segle XXI: un nou art de fer política.

ARTllibereu-vos!

????????

MANIFIESTO (ARTllibereu-vos!)

Este blog nace un día de enero entre ordenadores recalentados y aulas al límite de su ratio. Tres estudiantes de Periodismo de la Universidad Pompeu Fabra (UPF)  decidieron dedicar al arte, y en particular al arte político, horas y horas de trabajo. Todo bajo la excusa de cuatro créditos universitarios pero tras una realidad de motivación y admiración por el mundo del arte político y social contemporáneo.

Esas estudiantes somos nosotras: Laura, Marta y Andrea. Con claras limitaciones presupuestarias, geográficas, horarias y de resistencia física y mental intentaremos visibilizar al máximo esta parcela de la cultura barcelonesa para crear un espacio donde todas las disciplinas que desean cambiar el mundo a través del arte se encuentren, dialoguen y se reconozcan.

¿Pero qué pueden ofrecer tres estudiantes? Nuestros objetivos son claros: narrar la actualidad del arte político y social en Barcelona de forma clara y visual; proporcionar un archivo de artistas y plataformas en activo, manteneros al día de las exposiciones y cubrir algunos eventos poco frecuentados por los medios de comunicación convencionales.

Y desde aquí, desde la ilusión ingenua de tres personas en prácticas, agradecemos que nos dediquéis una pequeña parcela de vuestro tiempo y os animamos a contactar con nosotras, a enviarnos vuestras opiniones y ayudarnos a hacer visible el arte, un arte nuevo del siglo XXI: un ARTE NUEVO DE HACER POLÍTICA.

cropped-portada.jpg

1 responses to “Sobre nosaltres (Manifest)

  1. Retroenllaç: Barcelona s’ARTllibera estrena secció d’entrevistes | Art Polític i Social a Barcelona

Deixa un comentari